Când și-a rănit piciorul recent, a plătit aproximativ 500 de dolari pentru vizita unui medic, radiografiile și medicamentele

“Marea majoritate a persoanelor care au venit pe site au putut să continue și să facă ceea ce intenționau să facă”, a declarat duminică secretarul pentru sănătate și servicii umane, Sylvia Burwell, la postul de televiziune “Meet The Press” de la NBC, adăugând că 500.000 de persoane au semnat site-ul web.

Potrivit majorității conturilor, piața federală care gestionează înscrierea pentru 37 de state a funcționat fără probleme – departe de lansarea dezastruoasă de anul trecut care a transformat www.healthcare.gov într-o jenă pentru președintele Barack Obama, a stimulat mai multe plecări ale personalului și a făcut site-ul practic inutilizabil timp de 2 luni.

Schimburile de stat care au întâmpinat mari probleme anul trecut – inclusiv Maryland, Massachusetts și Hawaii – nu au raportat probleme majore în acest weekend.

Cu toate acestea, au existat unele sughițuri, consumatorii și consilierii de înscriere se confruntă cu întârzieri sporadice la accesarea site-ului web pentru a-și crea un cont și a cumpăra acoperire. Unii dintre cei care au cumpărat acoperire anul trecut au avut probleme să intre în conturile lor, deoarece își uitaseră parolele.

Între timp, schimburile de asigurări conduse de 13 state și Districtul Columbia au funcționat bine – cu excepția celei din statul Washington, care a fost închisă sâmbătă deoarece furniza informații incorecte despre subvenții. Site-ul a fost reparat și a revenit online duminică dimineață.

Pentru a oferi asistență consumatorilor, în weekend s-au desfășurat evenimente de înscriere în toată țara, la spitale, clinici, biserici, centre comunitare, mall-uri, biblioteci – chiar la Rock and Roll Hall of Fame din Cleveland.

„A fost grozav”, a spus Joy Floyd după ce a primit ajutor pentru cumpărarea unui plan de 11,75 dolari pe lună la Centrul de servicii pentru copii și familie din Charlotte, N.C. Încercase și nu reușise să se înscrie pentru acoperire anul trecut din cauza problemelor site-ului web.

La fel ca majoritatea celor înscriși, Floyd se va confrunta cu o împărțire a costurilor suplimentară ca urmare a deductibililor și a co-plătește atunci când vede medicii, primește teste sau cumpără rețete.

Incertitudini în față

În ciuda deschiderii mult mai ușoare din acest an, procesul de înscriere continuă să se confrunte cu o mulțime de incertitudini, inclusiv răspunsul unui public confuz și încă neinformat, printre care 20 de milioane de persoane neasigurate care nu s-au înscris în primul an; o perioadă mai scurtă de înscriere și o creștere a primei pe care mulți dintre cei 7 milioane de oameni care au cumpărat acoperire anul trecut se vor confrunta cu excepția cazului în care fac cumpărături.

Evoluțiile politice și juridice recente au aruncat, de asemenea, o umbră, inclusiv un GOP ostil care a preluat controlul asupra Congresului în ianuarie și decizia Curții Supreme de a asculta o provocare a subvențiilor pe care s-au bazat milioane de oameni pentru a reduce costurile acoperirii lor.

Ricot Telcy, în vârstă de 37 de ani, din West Palm Beach, Florida, agent de securitate, nu știa nimic despre provocarea legală, dar a fost încântat să afle că el și soția sa pot primi acoperire pentru aproximativ 300 de dolari pe lună – cam același preț pe care îl avusese soția sa plătind pentru sine.

De-a lungul orașului, la un eveniment la un birou al societății medicale, Rick Pierre, în vârstă de 40 de ani, s-a înscris în aproximativ o oră într-un plan care nu-l va costa nimic în prime pentru că se califică pentru o subvenție mare. „Sunt foarte încântat”, a spus el.

Administrația Obama se așteaptă ca aproximativ 9 milioane de persoane să beneficieze de acoperire la bursele comerciale înainte de încheierea înscrierii deschise. 15 februarie. Piațele reprezintă o piatră de temelie a legii sănătății, deoarece ajută la extinderea acoperirii medicale la milioane de americani care nu primesc acoperire medicală la locul de muncă. . Peste opt din 10 persoane care cumpără polițe anul trecut au primit o subvenție guvernamentală pentru a-și reduce primele.

Oamenii trebuie să se înscrie până pe 15 decembrie dacă doresc ca acoperirea lor să înceapă în ianuarie. În majoritatea statelor, cei care au cumpărat acoperire anul trecut vor fi reînscriși automat dacă nu fac nimic până la acea dată – un scenariu care ar putea duce la costuri mai mari, deoarece majoritatea primelor și beneficiilor se schimbă.

Schimburile și publicitatea din jurul lor au determinat, de asemenea, milioane de oameni să se înscrie la Medicaid, care a extins eligibilitatea în conformitate cu legea sănătății în 27 de state.

Unii se luptă cu prime mai mari, confuzie

În Philadelphia, Joseph Krakauskas, un pensionar în vârstă de 62 de ani, a apărut cu 2 ore mai devreme la un eveniment de înscriere pentru a-și asigura un loc în partea din față a liniei. Tocmai a aflat că primele sale actuale se vor tripla anul viitor și avea nevoie de ajutor pentru a găsi un nou plan. „Acest lucru este aproape ca o momeală și un comutator”, a spus el despre creșterea ratei. – Nu-mi vine să cred că scapă de asta.

Cu toate acestea, Krakauskas nu și-a putut accesa contul prin intermediul site-ului. Totuși, un consilier i-a găsit un plan HMO pentru 128 USD pe lună, mai mare decât plătea anul trecut, dar aproximativ jumătate din costul vechiului său plan în 2015.

În ciuda eforturilor guvernului de a eficientiza aplicația, confuzia și dificultățile de navigare pe site au adus și multe persoane, inclusiv Sarah White din Philadelphia, mamă a doi copii.

„Am o diplomă de doctor”, a spus ea. “Faptul că acest lucru este atât de complicat chiar și pentru cineva cu [educația ei] este ridicol. Dar aici încerc să obțin ajutor și am speranță”.

Cererea de acoperire a fost deosebit de mare în California, unde 1,2 milioane de locuitori s-au înscris pentru acoperire anul trecut.

Până sâmbătă la 9 dimineața, zeci se alăturaseră pentru un eveniment festiv de înscriere în Los Angeles, sponsorizat de SEIU-United Healthcare Workers West. Majoritatea solicitanților au venit pregătiți – ținând plicuri cu cote de plată, certificate de naștere și carduri de securitate socială. Pe măsură ce fiecare a terminat de înscris, voluntarii au înveselit, au aplaudat și au făcut fotografii.

Alejandro Irigoyen, în vârstă de 45 de ani, a declarat că a ratat termenul limită anul trecut și că nu vrea să riște să facă asta din nou. Când și-a rănit piciorul recent, a plătit aproximativ 500 de dolari pentru vizita unui medic, radiografiile și medicamentele. Cu ajutorul unui consilier pentru înscrieri, Irigoyen s-a înscris pentru un plan care îl va acoperi atât pe el, cât și pe fiul său de 23 de ani, pentru aproximativ 75 de dolari pe lună.

„Mă simt mult mai sigur”, a spus Irigoyen.

Evenimentul de înscriere a avut loc într-un cartier puternic latino, iar majoritatea consilierilor vorbeau spaniolă. Oficialii bursieri din California au fost puternic criticați anul trecut pentru că nu au făcut suficient pentru a ajunge la marea populație latino a statului. Mai multe dintre familiile de la evenimentul de sâmbătă au spus că nu s-au înscris anterior în acoperire deoarece au membri ai familiei care se află în țară în mod ilegal și se temeau să spună prea mult guvernului.

După ce au fost liniștiți, informațiile lor nu vor fi date autorităților de imigrare, Crescencio Lorenzo, 48 de ani, rezident legal, a venit la evenimentul de înscriere împreună cu fiica sa, Andrea, cetățean american, și soția sa, Susana Lorenzo, 48 de ani, care se află în țara în mod ilegal. El și fiica sa s-au înscris la Medicaid. „Ne-au spus să nu ne facem griji”, despre amenințarea soției sale, a spus el.

Vremea și erorile sunt probleme în Ohio, Washington

Unele evenimente de înscriere nu au reușit să atragă consumatorii, inclusiv evenimentul „Rock Enroll” de la Cleveland’s Rock and Roll Hall of Fame. Oficialii au dat vina pe furtunile de zăpadă. La jumătatea după-amiezii, Barb Wynveen, navigator la Fundația pentru Sănătate Carmella Rose, a spus că nu a avut nicio intrare și că toate cele jumătate de duzină de întâlniri programate au fost un faliment.

A existat mai mult trafic de picior la Northeast Ohio suga norm forum pareri Neighborhood Health Services, un centru comunitar de sănătate care deservea în primul rând cei săraci. Consilierul Khalil Ismail s-a întâlnit cu Prempal Kaur, o femeie în vârstă de 50 de ani care vorbea mai ales punjabi și cu fiica ei, Ravinder Kaur, care a tradus.

“Este cetățeană. Este văduvă, mamă singură”, a explicat Ravinda Kaur, care călătorise din Chicago pentru a o ajuta pe mama ei să solicite o acoperire de asigurare. „Și lucrează la Convenient Food Mart, unde își face salariul minim”.

Înainte să plece, Prempal Kaur era înscris la Medicaid.

Între timp, în statul Washington, închiderea site-ului web pentru a remedia o problemă i-a determinat pe oameni să înceapă să completeze cererile în mod vechi – cu hârtie și pix.

„Este incredibil de frustrant”, a spus Gary Zablocki, un tâmplar de 51 de ani, la un eveniment la Southcenter Mall din Tukwila, o suburbie din Seattle.

Joanna Richards la WCPN din Cleveland, Elana Gordon la WHYY din Philadelphia, Ann Doss Helms la Charlotte Observer, Nick Nehamas la The Miami Herald, Lisa Stiffler și Patrick Marshall la Seattle Times, Jordan Shapiro la The St. Louis Post-Dispatch, La această poveste au contribuit și Wes Venteicher la Chicago Tribune și Robert Calandra la The Philadelphia Inquirer.

Dezvăluiri

Acest articol, care a apărut pentru prima dată pe 17 noiembrie 2014, a fost retipărit de pe kaiserhealthnews.org cu permisiunea Fundației Familiei Henry J. Kaiser. Kaiser Health News, un serviciu de știri independent din punct de vedere editorial, este un program al Fundației Familiei Kaiser, o organizație nonprofit, nepartizană de cercetare și comunicare a politicii de sănătate care nu este afiliată cu Kaiser Permanente.

Acest articol este o colaborare între MedPage Today și:

După un sindrom coronarian acut (SCA), riscul de sinucidere a crescut brusc pentru indivizii dintr-un studiu taiwanez, au raportat cercetătorii.

Ajustându-se pentru variabilele sociodemografice, comorbiditățile fizice și tulburările psihiatrice, cum ar fi depresia, pacienții care au suferit un SCA au prezentat un risc mai mare de deces din cauza sinuciderii decât grupul de control (OR ajustat 1,15, 95% CI 1,05-1,26), conform datelor publicate online în Journal of the American Heart Association.

Cotele lor de sinucidere au fost cele mai mari în primele 6 luni după primirea diagnosticului ACS în Taiwan (OR 3,05, 95% CI 2,55-3,65), dar au rămas ridicate la 4 ani, Jung-Chen Chang, dr., Din Taiwanul național Universitatea și colegii au arătat.

Riscul de sinucidere nu a fost redus semnificativ nici măcar la pacienții tratați cu revascularizare.

Rezultatele noastre sugerează că trebuie să identificăm metode eficiente pentru a recunoaște pe cei cu risc de sinucidere și pentru a dezvolta intervenții eficiente pentru a preveni astfel de decese, au concluzionat autorii.

In 2008, American Heart Association Science Advisory a recomandat screening-ul de rutina pentru depresie la toti pacientii cu SCA, dar implementarea efectiva a acestei recomandari ramane insuficienta in mediile clinice.

Rezultatele noastre sustin recomandarea ca screening-ul pentru depresie si idei suicidare ar trebui sa fie efectuate pentru toti pacientii cu SCA, in special in stadiul incipient al noului diagnostic, potrivit grupului Chang.

SHARE
Previous articledating chinese women
Next articleru brides