Cu toate acestea, știm că până la 98% din populația umană are o „preferință” dulce. Am văzut, de asemenea, că, în țări precum China, unde consumul de zahăr era aproape inexistent în urmă cu câteva decenii, putem introduce zahărul în dieta națiunii și se deplasează absolut asupra ei. “” Americanul mediu consumă acum aproximativ 500 de calorii din produsele dulci. zilnic, spune Popkin.

Cu toate acestea, știm că până la 98% din populația umană are o „preferință” dulce. Am văzut, de asemenea, că, în țări precum China, unde consumul de zahăr era aproape inexistent în urmă cu câteva decenii, putem introduce zahărul în dieta națiunii și se deplasează absolut asupra ei. “” Americanul mediu consumă acum aproximativ 500 de calorii din produsele dulci. zilnic, spune Popkin. Pentru mulți bărbați ocupați, profesioniști ca mine, a căror muncă îi duce mult pe drum, acele calorii vin adesea sub formă de băuturi. “” Bărbații consumă o mulțime de băuturi energizante îndulcite, băuturi răcoritoare, vitamine cu apă, ceai cu gheață sau cafea, dintre care majoritatea conțin și cofeină, despre care știm că este cu siguranță o substanță care creează dependență “, spune Popkin. “” Cercetările limitate sugerează că băuturile răcoritoare din dietă pot condiționa oamenii să dorească niveluri ridicate de dulceață. În această măsură, ele fac, de asemenea, parte din problema consumului excesiv. “” Adevărul este că oamenii nu au fost concepuți să mănânce tot acest zahăr și, cu siguranță, să nu-l spele cu chiar mai mult zahăr. Am evoluat să bem în principal apă. În lunga noastră istorie evolutivă, nu ne-am uitat niciodată la lichide ca la o sursă de calorii (cu excepția copiilor, când am băut lapte matern). Pur și simplu nu suntem conectați la băuturi. Drept dovadă, Popkin arată un studiu al Universității Purdue din 2007. Rezultatele arată că caloriile pe care le consumăm în băuturile bogate în carbohidrați nu ne satisfac pofta de mâncare așa cum o fac caloriile pe care le consumăm din alimente. Așadar, soda cu 300 de calorii pe care o consumăm, să zicem, o masă la McDonald’s nu are ca rezultat să mâncăm cu 300 de calorii mai puține alimente. Băutorii de sodă nu au Coca-Cola la cină; au o masă și adaugă o Cola. Apoi au reîncărcări. “„ Văd efectul zahărului asupra ratelor de obezitate în fiecare zi în cabinetul meu “, spune Aaron Dunn, MD, medicul meu de familie cu sediul în Mineral Point, Wisconsin, care conduce, de asemenea, o clinică gratuită a comunității. . „„ Am avut câțiva pacienți să piardă 10 kilograme sau mai mult doar eliminând sifonul obișnuit. ”„ A doua săptămână îmi va testa puterea de voință. Voi fi într-o vacanță de familie în statul Washington, o misiune plină de posibilități de eșec. Pentru a ajunge la destinația noastră, vom conduce 3 ore și apoi vom zbura încă 4. Zaharul se găsește în aproape toate mâncărurile convenabile vândute în aeroporturi.https://harmoniqhealth.com/ro/potencialex/ Și călătoria cu doi copii mici este stresantă.

Pentru început, fiica mea se teme de toaletele de spălare automată ale aeroportului, iar fiul meu intră într-un sprint nebun la vederea trotuarelor în mișcare. În Minneapolis-St. Paul aeroport, mănânc o salată Cobb (țineți pansamentul, șunca și baconul – adică toate lucrurile care fac comestibilă salata de aeroport). În aer, neliniștit și pe punctul de a pătrunde în biscuiții de animale ai copiilor mei, mi se servesc niște arahide. Asta mă nivelează puțin. În Seattle, rămânem cu prietenii care fac cumpărături la o cooperativă cu alimente naturale și reușesc (sfinții) să-mi ofere mese fără zahăr. Restaurantele sunt cea mai mare provocare. Acum sunt restaurantul cu întreținere ridicată, care îi deranjează pe chelneri cu privire la listele de ingrediente și la utilizarea zahărului în aluatul pentru pizza. Și, în timp ce omit sosurile și sosurile, probabil că unele urme de zahăr se strecoară în intestinul meu, deoarece nu îmi pregătesc propria mâncare și, de multe ori, mă ocup de bucătari nedumeriți. (La un moment dat, fiica bucătarului dintr-un restaurant asiatic îmi spune, exasperată, „„ Gătim cu zahăr! Este în toate! ””) Totuși, ceva funcționează: în ziua 10 a postului meu, poftele mele de zahăr se potolesc. în întregime. Într-o noapte de vacanță, cu copiii în pat și vinul curgând, gazdele noastre au pus bomboane negre. Abia îmi pasă. Cu două săptămâni în urmă, aș fi avut o jumătate de duzină de fraieri, ușor. Cel mai vizibil, simt că nivelul de stres al meu scade.

În mod normal, nu sunt un tip amuzant în vacanțe. Logistica de călătorie mă frustrează. Îmi fac griji pentru itinerariul nostru și trăiesc cu teamă că copiii noștri se vor răni sau se vor îmbolnăvi sau se vor pierde. Nu pot să dorm în casa altcuiva. Dar în această călătorie, în ciuda faptului că am împărțit un pat queen-size cu întreaga mea familie și am încercat să negociez o afacere cu miză mare în L.A. fără o acoperire fiabilă de Wi-Fi sau telefon mobil, dorm ca un campion. Și când un tânăr de 16 ani care trimite mesaje text și conduce vehiculele noastre închiriate din Peninsula Olimpică, rămân de fapt destul de calm. Pentru mine, este la fel de aproape de maestrul Zen pe cât voi veni vreodată. “,” La nivel emoțional, mă simt mai bine decât am avut-o în luni, poate ani. O parte din mine mă întreabă cât de mult este rezultatul unui efect placebo. Poate sunt pur și simplu atât de mândru de mine pentru că m-am eliberat de junk food, încât sunt într-o stare de spirit mult mai bună în general.

Dunn, care m-a văzut la cea mai bună dispoziție. “” Zaharul vă poate oferi o explozie rapidă de energie și o creștere a dispoziției “, spune el. “” Cu toate acestea, aceasta este urmată de o scădere destul de bruscă și dramatică a zahărului din sânge, pe măsură ce pancreasul depășește cu un vârf de insulină. Aceste cicluri se manifestă sub formă de schimbări de dispoziție, sentimente de agitație, fluctuații de concentrare și accidente energetice. “” Da, sună ca o zi tipică la birou înainte de postul meu de zahăr. A ajuns la punctul în care am avut probleme cu funcționarea fără un cookie sau o bomboană de prânz. Este aproape ca și cum mi-aș fi antrenat corpul și creierul să se aștepte la cookie-uri și au cam boicotat sesiunea de lucru de după-amiază până când le-au avut. Zilele mele de lucru sunt diferite acum. L-am prins – bucăți de brânză, câteva felii de curcan, salată verde, legume crude, migdale și fructe (de obicei, afine în iaurtul meu de dimineață și un măr la prânz). Întrucât mâncarea stă în biroul meu, tind să gust gust toată ziua în loc să mă așez la o masă rapidă și deseori bogată în zahăr. Poate de aceea nu mai poftesc un pui de somn la 45 de minute după prânz sau somnolență de luptă toată după-amiaza. “, În schimb, mă simt energic și am o capacitate uimitoare de concentrare.

Abordarea muncii care s-a acumulat pe biroul meu după o săptămână de vacanță pare ușoară. Îmi fac taxele. Lista de sarcini se evaporă în fața ochilor mei, nu mai vreau să-l lovesc pe băiatul lui Mounds. „Până la sfârșitul săptămânii a patra, trebuie să recunosc că mă simt foarte bine, dar habar n-am dacă postul meu mi-a schimbat tristul. rezultate mici. Colesterolul meu bun este puțin mai bun la 39 mg / dL, dar trigliceridele mele au scăzut cu 56 de puncte substanțiale la 303 mg / dL. Dr. Dunn nu este surprins în cel mai mic “” triglicerid sunt, în esență, grăsimi acoperite cu zahăr “,” explică el, “„ și astfel sunt genul de colesterol care răspund mai dramatic la cantitatea de zahăr din dieta ta. “„ Colesterolul meu LDL a scăzut de la 101 la 90 , iar tensiunea mea arterială este de 112/68, față de 118/77 acum o lună. Toate acestea sunt îmbunătățiri ale unora dintre cei mai mari indicatori de sănătate de acolo. De asemenea, cifrele de pe scară arată bine: am pierdut 6 kilograme în 4 săptămâni. (Câteva zile mai târziu, de fapt, am scăzut încă 2 lire sterline, până la 182.) IMC-ul meu a scăzut cu un punct, de la 30 la 29, scoțându-mă din intervalul „„ obez ”.

Procentul meu de grăsime corporală a scăzut cu aproape 2%. Toate acestea mă fac să mă întreb: Ce se întâmplă dacă și eu am început să fac exerciții fizice în mod regulat? “, Părăsesc Clinica Livewell simțindu-mă ca un tip care s-ar putea încă să trăiască bine. Alunecarea neobosită către vârsta mijlocie se simte puțin mai abruptă. Petele de zăpadă și umezeala frigorifică a oaselor din martie a dispărut. Este cald și însorit. “În primele mele zile fără zahăr, am fantezat despre acest moment, ruperea postului. Unde aș merge primul? Aș cumpăra o scone de dovleac mat la Starbucks? Sau pur și simplu a lovit cea mai apropiată benzinărie pentru un Pepsi și un KitKat? De fapt, nu urmăresc niciunul dintre aceste impulsuri.

Trag la o cafenea, vitrina ei izbucnind în rulouri de scorțișoară. Comand o cafea neagră și mă întorc la mașină, unde deschid cutia de prânz și mănânc un ou fiert tare și niște bețe de morcovi înmuiate în unt de nuci. “, Mă simt prea bine ca să mă opresc acum., Ingredientul secret în sifon „Este evident că America este dependentă de sifon. Ceea ce nu este atât de clar este de ce. Presupunem că este zahărul, dar asta nu explică de ce atât de mulți oameni renunță la dieta. Următorul vinovat cel mai probabil este cofeina – cu excepția faptului că, de asemenea, amețim sodele fără cofeină. Deci, ce a mai rămas? Ingredientul care produce sodă sifonică: dioxid de carbon, alias carbonatare. Când bulele de CO2 dintr-o băutură îți lovesc limba, ele „apar” și reacționează cu o enzimă pe gustul tău pentru a crea acid carbonic. La fel ca majoritatea acizilor, tipul carbonic doare, dar este un rău bun. O teorie este că durerea ușoară face creierul să o contracareze eliberând endorfine, neurotransmițători care vă îmbunătățesc starea de spirit, spune E. Carstens, Ph.D., neurobiolog la Universitatea din California la Davis. Această creștere a dispoziției depășește durerea inițială, așa că doriți să o experimentați din nou și din nou. Acum aveți răspunsul la unul dintre marile mistere ale vieții: de ce oamenii beau seltzer. “,,” Pornhub a jucat o farsă a lui Fool April pe utilizatorii săi de care mulți probabil încă se mai recuperează.

Potrivit unui articol publicat pe Mashable, popularul site de pornografie a afișat sâmbătă un mesaj care a provocat mini-atacuri de cord peste tot și, eventual, a spulberat câteva ecrane de laptopuri. Potrivit articolului, de fiecare dată când un utilizator făcea clic pe un videoclip pe site-ul Pornhub în aprilie În primul rând, acest mesaj a apărut pe ecranul lor: “” Vă mulțumim pentru distribuire! Nu mai este nevoie să partajați manual videoclipul prietenilor și familiei dvs., deoarece această nouă caracteristică revoluționară o face pentru dvs.! Automat! “” Minunat. Panică în masă. Din fericire, „„ noua caracteristică ”„ a inclus două butoane, „„ WTF, inversează acum! ”„ Și „„ Mulțumesc Pornhub! ”„ Ambele butoane au direcționat utilizatorii către un nou ecran care le-a indicat faptul că funcția de partajare era în de fapt, încercarea site-ului la cea mai bună sau la cea mai proastă glumă din istoria lui April Fool – cel puțin pentru categoria site-ului de pornografie. Bun, Pornhub. Acesta este probabil cel mai rău coșmar din cel puțin jumătate dintre utilizatorii dvs., ceea ce, pe de o parte, îl face hilar și, pe de altă parte – nah, este destul de hilar. Două zile mai târziu și există cu siguranță încă unii oameni care simt că le-a căzut stomacul în picioare. “, Video asociat:„ Un lucru este sigur, te face să te întrebi câte conturi de social media au fost șterse după aceasta .

Știi, doar ca măsură de precauție. Fericiții lui April Fool’s, toată lumea. “” Zbura în timpul sărbătorilor e de rahat. Unele dintre cele mai mari succese ale sezonului aglomerat de călătorii includ zboruri anulate, linii de securitate de o milă, bagaje lipsă și avioane încărcate, dar unele aeroporturi își dau seama cât de stresant poate fi acesta, motiv pentru care tot mai multe hub-uri oferă servicii și facilități pentru a vă ajuta de-stres și ușurează anxietatea indusă de călătorie. Ca acestea: În 2012, SFO a devenit primul aeroport care oferă acces gratuit la un studio de yoga între Terminalele 1 și 2 și de atunci a deschis o a doua cameră dedicată găsirii Namaste-ului interior în Terminalul 3. Ambele locații sunt la plecare internă zone, astfel încât să puteți avea o sesiune de yoga senină slab luminată, fără zgomot, înainte de a decola în casa mătușii Sue. “, Dar să vorbim despre ceea ce contează cu adevărat aici: câinii. Brigada Wag a SFO include un echipaj de 13 pui de terapie (și un porc numit Lilou) care cutreieră terminalele purtând veste pe care scrie „Pet Me”. Îți vor pune un zâmbet pe față înainte ca colegul tău enervant să-l șteargă imediat. „Nashville’s hub vă va permite să vă purtați băutura departe de bar și în partea sigură a terminalului, astfel încât să puteți lua parte la alte facilități la aeroportul – inclusiv masajul sau vizionarea unui concert. SUA trebuie să ia câteva note de pe aeroportul elvețian ZRH, care oferă călătorilor posibilitatea de a închiria echipamente sportive și de a explora zonele verzi din jurul aeroportului în timpul acelor pauze dureroase. Prețurile sunt destul de rezonabile (aproximativ 20 USD pentru o jumătate de zi) și puteți închiria o bicicletă, patine în linie și stâlpi de nordic walking. Studiile au arătat că plantele de interior ajută la reducerea stresului, la creșterea productivității și la sporirea atitudinilor – astfel încât LHR a valorificat puterea plantelor prin instalarea unui „perete viu” numit Poarta Grădinii. Zidul din Terminalul 3 este format din 1.680 de plante, inclusiv Iedera engleză și Crini de pace. Pentru a menține liniile de securitate în mișcare, Toronto vă sugerează să lăsați cadourile de vacanță despachetate în bagajele de mână, deoarece toate pachetele vor fi supuse inspecției la punctele de control de securitate. După securitate, Toronto Pearson vă va împacheta cadourile gratuit. Nici nu trebuie să părăsiți aeroportul pentru a experimenta gloria unei grădinițe germane, datorită grădinii de bere Airbräu din München International.

Fabrica de bere oferă turnee, muzică live, spectacole de cabaret și, cel mai important, mostre gratuite. “,” A fi cel mai bun om vine cu responsabilități mari – planificarea unei petreceri a burlacilor, organizarea inelelor în ziua cea mare – dar are și sarcina descurajantă de ținând un discurs în fața unui public. În afară de regulile evidente de a nu te îmbăta prea mult înainte (limită de două băuturi. Max!) Sau de a spune povești care ar face gura bunicii să existe, există o formulă fermă pentru a scrie un discurs de calitate. ”, Spune Victoria Wellman, scriitoare și cofondatoare a Oratory Laboratory, o firmă de redactare a discursurilor din Brooklyn. „La urma urmei, nu te-ai înscrie la un Ironman fără antrenament.” Urmați aceste sfaturi simple de scriere și veți face publicul să râdă, să plângă și să aplaude până la capăt până la toast. În loc să enumerați povești amuzante de la facultate, gândiți-vă la calitățile care definesc mirele și relația sa. Întrebați-vă: „Când mă gândesc la el, mă gândesc la …” În cele din urmă, veți avea o listă cu răspunsuri, care vă poate servi drept cadru. Acum, gândiți-vă la cele mai bune povești care demonstrează acele calități. Asigurați-vă că sunt povești cu care se poate lega toată lumea. Evitați să spuneți glume private care exclud majoritatea publicului, spune Wellman. Probabil că vor cădea. Păstrați discursul până la cel mult cinci minute. „Este lungimea perfectă pentru a-ți face rost de puncte fără ca oamenii să meargă să ia mai mult vin”, spune Wellman. Atunci când vă puneți laolaltă poveștile, rămâneți la un echilibru de 70 la sută umoristic la 30 la sută sentimental. „Când publicul a râs de trei minute și apoi spuneți ceva cu adevărat profund, chiar îi mișcă”, spune ea. o mulțime de „eu” și „eu” în el, o faci greșit. „Oaspeții vor să se distreze”, spune Wellman. „Nu le pasă de poveștile personale sau de cât de mult îl iubește pe cel mai bun bărbat.” În schimb, dezvăluie trăsături neașteptate despre cuplu prin povești comune. Este bine să vorbești mai ales despre mire – trei sferturi din discurs sau cam așa ceva – dar ar trebui să crești mireasa la un moment dat. Dacă nu știi nimic despre ea, contactează prietenii care ar putea avea o idee mai bună. Discursul tău, ca orice poveste bună, ar trebui să aibă un început, un mijloc și un sfârșit. La început, faceți o declarație despre mire, de ex. „Este cea mai ambițioasă persoană pe care o cunosc” sau „El ne-a privit întotdeauna pe ceilalți”. Apoi spuneți câteva povești pentru a susține acest concept.

Când ajungeți la final, reveniți la prima idee, dar explicați cum s-a schimbat, de ex. „De când și-a întâlnit mireasa, este și mai condus” sau „Acum are pe cine să-l protejeze pentru tot restul vieții sale”. Faptul că faceți această conexiune va spune atât de mult despre cât de mult vă pasă, spune Wellman. “„ Cheia pentru a vă transforma corpul într-o mașină de ardere a grăsimilor nu este mai mult timp în sala de sport – este înrolarea mai multor mușchi.