În timpul do două, face of efficacy to preventii recidive, 58 of participationți au fost randomizarți the treatment dublu-orb de continue with escitalopram sau au fost schimbați the treatment placebo.

Personal, Cândido BDD această obsesie a percepției este defectă și aspectului, acest punct repetitiv de a fi consumat în timp, este funcția de verificare a problemei, este comparat cu acela, aspectul particular al acestei este. Tratamentul cosmetic majoritatea primesc, conform intervenției chirurgicale și tratamentului dermatologic, îngrijit acest lucru rar sau eficient pentru BDD problem. Medically the SRI pot adjusts the ameliorarea simptomelor obsessive compulsi compulsive ale BDD, precum simi a simptomelor însoțitoare, cum ar fi depresia și anxietatea.

Acest studiu de cercetare, to carry out Spitalul Rhode Island în Providence și Spitalul General Massachusetts în Boston (și initial Spitalul Butler, Providence), for the confirmation of the existence of a treaty for the furnishea dupectului răspunsulitiv inițial a se vedea rezultatele pozitive. De la plămân la stomac, 74 de la finalizarea primei facie, între timp escitalopramul în perioada de 14 săptămâni. În timpul do două, face of efficacy to preventii recidive, 58 of participationți au fost randomizarți the treatment dublu-orb de continue with escitalopram sau au fost schimbați the treatment placebo.

“Dintre patient care au răspuns la escitalopram în fază acută, pharmaceutic treadament continuu pentru întârziat semnificativ până la recăderea comparativă cu pacienții din grupul placebo”, to Spus Wilhelm. Majoritatea oamenilor, sau chiar mai multi pacienti, cu placebo, au decedat pacient cu escitalopram. Acestea sunt date important for furnizorii care tratează patienții cu BDD. In a similar mod, a trebuie să studieze îngrijirea tealului this investigat pentru tattamentul cu TCC pentru BDD va reduce rassul de reapariție a tonului atunci când un medicament eficient this oprimat. “

Sursa:

Durata călătoriei

„Http://www.news-medical.net/news/20150626/New-UCLA-study-may-lead-to-more-precise-treatments-for-obsessive-compulsive-disorder.aspx”,”200″, „BINE”, „ 26 iunie 2015

Zeci de milioane de americani – approximate 1 până la 2 la sută din populație – before suferi la un moment dîn viața lor de tulbicare obsessive-compulsive, or tulburar feature prin ganduri recurente, intruzive șiively deranjante (saureessi / oboursal). Lăsat netratat, TOC poate fi profund tulburător pentru pacient și poate affect the negative capacity of a școală meeting, of the occupation of a place of job has left the function in societate.

Unul dintre cele mai frecvente eficient eficiente tratează această terapie cognitiv-comportamentală, care are ca scop ajutarea paienților să fie înțeleagă gândurile și sentimentele care îi influențează behaviourally și susțin spas. Dând a total of beneficial TOC pentru plămâni: approx. 20% pentru pacient, simptomele revin în cele din urmă după terminarea terapiei.

Un nou studiu realizat de Institutul Semel pentru Neuroștiințe și Behavior Uman from UCLA suggest a detailed anumit din scanările cerebrale ale pacientilor ar putea ajuta sanitarienii să identifice persoanele care sunt mai susceptibile-săi behaviour treatment.

„Eficienul cu conectivitate rețelei cerebrale înainte de tratament prezice înrăutățită simptomelor după tratament”, a declarat Jamie Feusner, associate professor UCLA și director of the Institutului Semel at Programului OCD pentru adulți.

Feusner Josephi Joseph O’Neill, UCLA Associate Professor of Child Psychiatry cerci cercetător la Institutul Semel, au co-anchetatorii principali ai studiului. Cercetarea a fost publicată un jurnalul cu acces liber Frontiers in Psychiatry.

Cercetătorii au folosit imagistica prin rezonanță magnetică funcțională, sau fMRI, pentru a studia creierul 17 people, with you cuprinse between 21 50i 50 de ani, cu TOC. Scanările au fost performances until now, imediat after după ce paienții au finalizat an intensive course of patru săptămâni de terapie cognitiv-hairamentală, iar medicii au monitoring simptomele clinic ale patient aleilor în articol 12 month.

„Sunt consistent of cognitive-behaviour therapy fără a fi rezultat credinței local dog cred dog this legat de cea mai mare probabilitate, dog this probability is only reflect in your dog this active dog cred this efficient”, potrivit Feusner.

Cu toate acestea, cercetătorii au descoperit, de asemenea, dog persoanele care aveau sau conectează cred că mai eficient înainte de a începe, de fapt, s-au descurcat mai rău în perioadă după. În mod surprinzător, nici severitatea simptomelor înainte de tartament, nici cantitatea de ameliorare a simptomelor în timpul trittamentului nu au fost predictori exacți ai succesului post-treatment to the patientților.

Povești Connect

Cercetătorii spun că știind multe unii patienți care ar putea să nu se înscrie bine în termen lung, ar putea să ajute medicii și pacienții să aleagă cel mai bun courses of treatment.recardio pastile contraindicatii

“Terapia cognitiv-comportamentală, în acest mod eficient, oferă această posibilitate termenului. Din acest cost, consumatorul mai mult sau mai puțin, conform acestui termen dificil, nu este disponibil”, a spus Feusner. “Astfel, dacă cineva va ajunge să-și revină simptomele, ar fi folosit să știm înainte de a primulertrament”.

The adăugat dog uncoperirile nu are dog unele persoane cu TOC nu pot fi adjutate – donate dog patru săptămâni de terapie cognitiv-behavioră intensă ar putea să nu fie cea mai eficientă tackling pe termen lung. OCD poate fi, of also, treat with medically sau main cognitive-behavior care durează mai mult decât perioadă de patru săptămâni evaluate în studiu.

UCLA study a first primul care a folosit connectivitatea creierului pentru a adjuta la prezicerea unui curs clinic post-treatment și primul care a testat effectele terapiei cognitiv-behaviorale asupra conectivității rețelei cerebrale. Feusner colegi colegii săi effectueze la cateva studii pentru a înelege efectele tratamentului asupra creierului the person with OCD și cu alte tulburări legate de OCD, including tulburarea dysmorfică a corpului și anorexia nervoasă.

„Începem acum să transluc cunoștințele creierului în informații utile care în vitor ar putea fi folosite de medici și paienți pentru o lua decizii clinice”, to spus Feusner. „Give the scan to the costumer, get the scan to last aproximativ 15 minutes, i, prin urmare, costul în această excepție mare, în special în compare compare medical este tratamentul cognitiv-comportament miiin, multi-time care therapy dolari . “

Feusner, O’Neill și colegii lor Intenționat s-au realizat un alt studiu în mai multe mari de patienți, în încercarea unei valid concluzii; În plus, if evaluate, într-un similar mod, în plus, va furniza funcții și structuri creierului pe care le-au oferit mai multe indicații multiple pentru a determina evoluția prin termen lung a simptomelor the person treats for TOC.

Sursa: Universitatea din California – Los Angeles

„Http://www.news-medical.net/news/20140716/Personal-rejection-sensitivity-linked-with-more-severe-BDD-and-depressive-symptoms.aspx”,”200″,”OK”, ” 16 iulie 2014

Într-a recent study, cercetătorii de la Spitalul Rhode Island au decoperit că Africa de a fi respins din cauza aspectului cuiva, precum a fost sensibilizat la refuzul façade de general interpersonal situation, au fost semnificativ crescute la persoana cuiva cuiva. Aceste temeri, denumite sensibilitate la refuse personală și sensibilitate la refuse bazată pe aspect, pot duce la diminuarea calității vieților și la or stare de sănătate mentală și generală mai slabă. BDD this or common tulburre, în plus faqă de recurgerea severă a imaginilor corporale, îngrijirea afectează approx. Studiul this publicat în numărul curent al revistei Imagini Corpului.

“Oamenii cu BDD obsedează de trăsăturile fizice sau de atribut pe care le cred urâte sau hidoase, petrec adeziv ore întregi uitându-în oglindă și luând măsuri extraordinare pentru a încerca sărfmor țară Island aleri ale ale ale ale tul tul tul ale ale Program Program Program Program Program Program Program tul Program tul tuln pent al studiului. “Așadar, sunt deosebit de sensibil la ceea ce cred dog această refuză la alții, give bazează aceste sau altor defect perceived”.

Hereafter, “Acest studiu suggest that it is with BDD experiments or așteptare crescută de refuse personală, de multe ori în detrimentul sănătății lor generale și al calității vechi”.

Studiul a constatat că sensibilități personale la refuse a fost asociată cu simptome depresive și BDD mai severe, sănătate mintală mai slabă, sau stare generală de sănătate și funcționare fizică și socială, în respectDocai și social. the stare de sănătate generală mai slabă. . Sensibilitatea personală la refuse this final tendina uni a-și face griji că ceilalți îi before evalua și refuse negative. Respectați suggest clinică și, de asemenea, sensibilitatea personală a răspunsului la această frecvență a persoanelor cu BDD. A more specific tip of sensibilizing the refuse, sensitize the refuse bazată pe aspect, poate fi, de asemenea, the caracteristic full of BDD. Sensibilitatea la refuzul bazat pe aspectul acesta definitiv ca așteptările provotoare de anxietate de refuzul socialului bazat pe aspectul fizic

Povești Connect

„În general, nimănui nu îi place să fie respins sau să se simtă jenat”, to spus Phillips. “Give personal attention to BDD, feel sorry for a fi respinși de alții are exacerbate, uneori pană la punctul în care indivizii sunt debilitați de aceste îngrijorări, chiar dacă se repetă a fost pur și simplă percepție, un real”.

BDD începe de obicei în adolescența timpurie. Tulburarea constă ìn îngrijorări intruzive timi consumer of timp cu defectele percepute ale aspectului fizic la fiecăruia (de exemplu, căderea părților sau Dimensiunea nasului), în timp ce defectele percepute sauna de faptii alto minimum. Persoanele with BDD is by angaja în îngrijirea obsesivă, presearea pielii sau surgiei plastice (care for inefficient obicei). BDD duce es la tulburări sociale, lipsă de muncă sau școală și difuză în formă și menținerea unor relații semnificative. This associate cu rate mari de spitalizare psihiatrică și sinucidere.

“Sunt will need more than enough cercetări pentru to adjuta pacientii și familiile acestora să fie înțeleagă mai bine BDD și sensibilitate the refuse asociate. As a result, if you need studii pentru a ajuta sanitarienii is determine by the mai bun treatment of patient of BDD Of sensitive a the rejection associated with “vieți Cât mai productiv și satisfăcătoare posibile.”

Sursa:

„Http://www.news-medical.net/news/20150309/Study-finds-similar-brain-anomalies-in-people-with-anorexia-and-body-dysmorphic-disorder.aspx”,”200″, „BINE”, „ 9 martie 2015

Persoanele with anorexie nervoasă și cu tulburări dysmorfice ale corpului au similar anomalii and claims that it affect the capacitatea of ​​a systematic informational vizuale, arată a nou studiu UCLA.

Persoanele cu anorexie au or frică up to the intensity of the îngrășa, also if it doesn’t seem to sizzle tati tată Când sunt periculos de subțiri. Tulburarea dismorfă a corpului sau afectului psihiatrice caracteristică dacă este principalul obsesiv al percepției aspectului defectului.

Cercetătorii au descoperit cò persoane cu ambele tulburări au avut activitate anormală în în cortexul vizual al creierului în primele instanțe Când creierul procesează informații „global” sau imagini în ansamblu, spre deosebire detail. Potrivit autori, ar putea însemna, de asemenea, că sunt necesare pentru a fi sau eficiente terapii pentru ambele tulburări. Requalify this perceptive behavioral exercise care încearcă să ajute sau să corecteze echilibrul participantului the global processing și details. Pentru ambele tulburări, participare sunt încurajați să nu fie concentrați pentru detalii și să proceseze obiecte mai globale.

Cercetările anterioare privind tulburarea dismorfică a corpului au arătat același tip de activitate anormală în cortexul vizual, give UCLA studiul to fost primul care a legat locațiile activității abnormal time to creierului de periodele de section this timp în image. Înțelegând dog was synchronized with the semnificativă, scriu autori, deoarece poate helps the știință să stabilească da problem problem this perception in the lower level of îngrijire sunt loc în corteuare superior.

Studiul appear in the online edition curentă a magazine Psychological Medicine, evaluată de colegi.

Cercetătorii UCLA au folosit imagistica prin rezonanță magnetică funcțională, sa fMRI, pentru detectarea anomalii regionale în procesarea vizuală și electroencephalography sau EEG, pentru evaluarea cronologiei modului în care creierul procesează aceste. Când compare himself to 15 people persoane cu anorexie nervoasă, 15 persoane cu tulburare dismorfică a corpului și 15 persoane cu sănătate.

„STIM accum CĂ aceste anomalii, dacă pot intampla version stadii Foarte timpurii Cși creierul Incepe procesarea intrării VIZUALE ȘI CĂ distorsiuni similare ale percepției împărtăobiia împărtăobiia împărtăobiia împărtăobiia neurobiologie neurobiologie neurobiologie neurobiologie neurobiologie neurobiologie neurobiobiologie neurobiobiologie neurobiologie neurobiobiologie interdepartamentala UCLA Programul pentru Neuroștiințe ȘI Primul autor al studiului. Aceasta intelegere are potentialul de a duce la noi strategii care pot imbunatati modul in care treatment aceste tulburari.

Persoanele with anorexia nervoasă au sentiment distorted al greutății și al formei lor. Tulburarea, care is dezvoltă în mod obișnuit în adolescență, poate duces the social sevraj, tulburări cardiovasculare sau electrolyte enough of serious pentru to need spitalizare și chiar moarte. Există o modalitate eficientă de ao face, de a o da la capac.

Povești Connect

Persoanele cu tulburări dysmorphic ale corpului văd defigurate și urâte, chiar dacă arată normal celorlalți. Cei care suferă de tulburre tind se fixeze pe detailing minuscule de pe fețele sau corpurile lor, iar suferința cu aspectul lor poate duce la depresie, anxietate, rușine și tulburări grave, care pot une spitalizare și, în chiar clar. Sizzle sinucidere. Tulburarea affectează approximate 2% din populație, făcând-o mai răspândită decât schizophrenia sau tulburarea bipolară – totuși oamenii de știință știu relativ puțin după biologia care stă la baza bolii.

Deși cele două tulburări împărtășesc distorsion similar to the imaginii corpului și sunt Adesea diagnostic the aceeași persoană, niciun studiu previous nu a comparat direct anomaliile procesării informațiilor vizuale care ar putea nificativ comparative neurology i nurture care these.

“Previous, undtiam unde există aceste anomalii ale procesului vizual în credință în tulburările dysmorphic ale corpului, give nu știam Când au loc acestea”, to spus dr. Jamie Feusner, principal author at lucrării, UCLA associate professor and director of the Obsessive-compulsive Tulburări Program at the Institutul UCLA Semel for Neuroștiințe Comi Comportament human. “Acum, cunoscând momentul, this mai clar că distortions lor perceptive sunt mai susceptibile de a fi înrădăcinate devreme în sistemele lor vizuale.

„From also, they have că rezultatele au fost înregistrate în timp ce oamenii vizionează fețele altor persoane și imaginile caselor suggest că acesta poate fi or anomalie mai generală în procesarea vizuală”, to spus Feusner.

Cercetătorii UCLA au descoperit că persoanele cu anorexie și cele cu tulburări dysmorphic ale corpului au prezentat mai puțină activitate în regiunile creierului care transmite în primul rând total, deși efectează a apielangemut region.

May mult, cercetătorii au descoperit că indivizii cu tulburări dysmorphic ale corpului au prezentat sau activitate mai mare în zonele creierului care procesează informații detaliate.

SHARE
Previous article
Next articleYahoo Mobile