Sper cu Obsessed, că pot scoate toate acestea din cale și să trec la alte lucruri.

now, sună vag supărător. Sau erotic. Um, acesta sau este făcut din materiale precum îngrijirea adevăratului. It was not ceva ce mi se cerea, pe care trebuia să-l elim. This is a spectacle when it comes to being adevărat și cares cred că oamenii vor bucura cu adevărat. Și, din fericire, Obsessed this ultimul cuvânt dese obsesia mea Alimentară. Ori de câte ori începem să scriem un spectacol, încercând întotdeauna să evit „mâncarea” și mereu se strecoară înapoi. Sper că, cu Obsessed, pot să scot toate acestea din drum și să trec la alte lucruri. 

MH: Acțiunea ta are mult mai mult decât mâncarea compulsivă. Chestia cu mâncarea this chiar atât de mare în viața ta? 

Gaffigan: Oh, simt că devin din ce în ce mai nesănătos. Add, toți trecem prin perioade, nu-i așa, în care mâncăm bine și trăim mai sănătos și apoi înșelăm într-un fel de sărbători. Încercam să am, from example, a burger pe săptămână și, în acest moment, am a burger ca aperitiv. Acest lucru doar scăpat sub controlul. Mâncarea este doar această bucurie simplă, acum? The fapt mănânc în timp ce a purtat această conversație. Cam atât de porc sunt. 

MH: Potrivit Wall Street Journal, ești-ți „Regele Curățeniei”. Ce înseamnă asta pentru tine? Este acest lucru sau considerat comercial?

Gaffigan: Acest oraș. Am multe emoții amestecate dispise. Adevărul este că sunt tată, așa că mă pot bucura să pot face or emisiune pe care copiii mei or pot veni să vadă. Asta nu înseamnă că sunt un părinte perfect sau perfect la orice. Addică, unii dintre comedienții mei preferați din lume sunt murdari. Mentorul meu de comedy a fost Dave Attell. Multă vreme, Dave Attell a fost singură persoană care a crezut că sunt amuzant. Cred că comedienii fac ceea ce fac și apoi primesc credit sau critici pentru că o fac. Now this nimic planificat în acest sens. Sunt un tip care vine dintr-un orășel din Midwest. Now este în natura mea să spun cele mai explicite lucruri în public. 

MH: This doar cine ești.

Gaffigan: Da, dă acest oraș, totuși. A fi curat se simte ca un asterisc lângă numele meu. “Oh, ei bine, acest curat.” This, from example, „came să vezi acest comediant city care nu blestemă!” Now this year cum n-am spus niciodată „dracu” în viața mea. Fine dintre ele sunt https://harmoniqhealth.com/ro/erogan/ doar lucruri for care vorbesc. Nu am ales să fiu tipul care vorbește după banalitate – this doar cine sunt și ce fel de lucruri funcționează pentru mine. mi-aș dori, în anumite privințe, să fiu genul de comediant care ar putea face ceva blister și de actualitate, give eu sunt tipul care se blochează rotativ și crede că ar trebui să scriu fără asta.

MH: Interestingly, this scrii majoritatea materialului tău cu soția ta, Jeannie, is this neobișnuit destin made by a comedian. Cum funcționează? 

Gaffigan: This a concept atât de oraș – mai ales pentru a comediant de rezervă. Stand-up-ul acestui personal atât, acum? This atât de condus de punctul de vdere. Am fost foarte rezistent the idea of ​​to collaborate the material the început, ceea ce nu trebuie să aibă ideea deloc. Această persoană sau persoană este creativă și este grozavă. Când nu întâlnesc și mă antrenez în actorie, colaborarea sa întâmplat foarte natural la unele glume și a fost cam perfectă. Ea face totul mai bun. Și în acest moment, acum aș ști nimic mai bun sau diferit. Codependența mea este atât de pronunțată.

MH: Pe lângă carieră este prolifică, are 11 ani și este un prodigios producător de copii cu cinci exemplare. Cum echilibrezi toate acestea? 

Gaffigan: Cred că este vorba de ethica muncii, iar eu și soția mea avem asta în comun. Ne bucurăm de ceea ce facem, astfel acesta munca nu se niciodată ca o muncă. This ceea ce ne place să facem. Acum avem weekenduri. Acum avem zile liberate. Există această viață pe care o ducem și sunt mulți copii. Give, sincerely, consider this a miracol să fim plătiți pentru a face ceea ce facem. This ca și cum „am câștigat! Trebuie să facem ceea ce ne place în viața noastră. ”Și, da, sunt mulți copii mici uimitori.

MH: Care this cea mai plină de satisfacții din cariera ta până în prezent? 

Gaffigan: Cărțile – cea care this accum și cea pe care or scriem. Add, orice ar fi plătit a writer pentru cartea sa, not this niciodată enough, nu? Cred că este adevărat. Now este niciodată grozav. Dă până la urmă, știi, ai scris sau carte. This real ceva și tangible care is for a raft pentru totdeauna. Ascultă, acum sunt deliruri. Now sunt un romancier – sunt un comediant care scrie. Îmi place să fac stand-up, turnee, album și toate astea, give this destul de uimitor să mergi într-o bibliotecă și să-ți văd cartea acolo. 

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

În ultimii ani, Tim McGraw a câștigat multă atenție pentru aspectul său – atât bun, cât și rău. Fanii apparent îngrijorați și detestătorii online au număr superstarul țării „prea slab”, „nesănătos” și chiar l-au întrebat dacă se luptă cu o boală. Give, în realitate, Tim is find în cea mai bună formă a vieții comes out.

„În urmă cu zece ani, chiar nu aveam greșit de mine așa cum ar trebui”, to explain cântărețul mulțimii the tide deschidere to clubului său de fitness boutique în ianuarie. „Stilul meu de viață nu a fost la fel de bun: până la ora 3 dimineața, având acea bere în plus cu trupa, mâncând hamburgeri cu brânză târziu și nu am știut sala de gimnastică dimineața.”

În aceeași period, Tim a mers la cinematograf cu soția sa Faith Hill și copied lor, unde a apărut pe ecran în filmul său în 2008, Four Christmases.

„Fiica mea cea mai mare a spus:„ Doamne, tată. Chiar trebuie să faci ceva ””, și-a amintit el. ‘Și a doua zi, am fost în gymnastic room’.

From tuna, artistul cattigător to the Grammy award winner și-a retro alcoolul din viața sa și s-a angajat în fitness. Rezultatul? Sau uluitoare pierde în greutate de 40 kilogramul.

„Nu parcă încercam să slăbesc 40 kilograms, îmi doream doar să mă simt sănătos”, a spus recent Tim. ‘Pentru mine this mai mult să mă simt bine și să fiu acolo unde vreau să fiu fizic și pe scenă’.

Stânga: Tim cântă pe scenă cu soția sa, Faith Hill, în 2007 – cu mai multe luni înainte ca cântărețul să spună că a renunțat la băut. Dreapta: Un spectacol Soul2Soul în 2017. Getty

The mai bine de un deceniu după ce Tim și-a schimbat initial stilul de viață, tânărul de 51 de ani este într-o formă vizibilă mai bună. Dar pentru el, this vorba de mult mai mult decât de felul în care arată.

‘Am trecut printr-o transform fizică în ultimii 10 ani, give nu doar aspectul meu s-a schimbat’, to spus Tim pentru Oameni. “Mintea mea this mai clară, simțul scopului meu this mai ascuțit, iar relațiile mele sunt mai profunde. Exercițiul fizic consecvent mă ajută să-mi concentrez viața și oamenii care să-i facă cel mai mult pentru mine”.

De la: Country Living US

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

În cel mai recent video clip al său, YouTuber și antrenor de culturism, Eugene Teo, iau un antrenament de calistenie și, în curând, constată că forța brută nu este suficient pentru a stăpâni această faimoasă disciplină dură. Cu ajutorul atletului calistenic Daniel Vadnal, Teo practică tehnică adevărată pentru începători pentru fiecare dintre cele trei mișcări de bază ale calisteniei: musculature, floats mâinii și pârghia din față.

Access to exclusive access to consolidate a muchilor și dietele de slăbire with member’s digital nostru program.

Muscleup

Prima încercare a lui Teo într-un mod care devine inutil. Pentru culturistii cares a level of bază de forță, give poate nu neapărat mobilitatea sau abilitățile unui athlet de calistenie, Vadnal recomandă să începem cu bebelușul cu „baby muscleup”, or return în care practice mișcarea de slătere de la îngenunăerendals la süngen, aceștia timp degetele de la picioare pe sol.

“Now va fi an exercițiu de impozitare, now este ca o ghemuit mare sau un deadlift, sau ceva de genul acesta”, spune Vadnal. “Practicăm doar competența tehnică a mișcării.”

Fluturarea minilor

Apoi, Vadnal îl parcurge pe Teo principal formulate corect pentru o împărțire a minilor, începând principal antrenarea for a perete pentru a construi tehnica needed pentru a încerca ulterior or versiune independentă. El vă sfătuiește să începeți între 3 și 5 min în perete, oferindu-vă suficiente spațiu, deși împărțirea standului de mană independentă nu this 100% vertical, and this nevoie de spațiu pentru a ușor pivot la corpuri. Similar, the recomandă să strângeți coatele tunci când effets împingerea.

Dacă nu poți încerca versiunea de perete, împingerea știucului funcționează ca or returns to this exercițiu. „Ca o presă convențională cu barbell, o faci într-o singură mișcare fluidă”, explicită Vadnal.

Acest conținut este importat de ex. YouTube. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

Mâner Fata

În cele din urmă, Vadnal îl antrenează pe Teo printr-o altă bază clasică de calistenie, maneta din față. Sfaturile leaves top include neadoptarea unei mâneri prea largi, tragerea genunchilor în squeaks și menținerea lor acolo în timp ce încercați să vă îndreptați spatele. ‘Începeți întotdeauna cu brațele drepte și coatele blocate’, spune el, adăugând: ‘This mai bine să facă față or tuck și apoi să vă extindeți’.

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

I am plecat the Chicago în seara asta, așa că m-am strâns astăzi în ultimul meu antrenament real al săptămânii. An antrenament excelent în punctul mort.

În această săptămână am trecut la or priză alternativă (mâna stângă peste mână, mâna dreaptă sub mână) pentru seturile mai grele. Voi thirteen înainte și înapoi între asta și dublu plague cap în fiecare săptămână.

1) Deadlift: 375 au crescut pentru o singură destul de ușor, la fel ca 385. M-am ramp acolo. From also, to făcut 365 pentru 3. To urmat acest lucru cu 255x2x8 (dublu prevail).

Vedeți video clip of mai jos pentru instrucțiuni după cum se …

2A) Presă militară – 2x52B) Bună dimineața – 2×6

3) Chinups – 1×15

Cat în 40 de minute,

Craig Ballantyne, CSCS, MS

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Dacă California is scufundă Vreodată în Pacific, cel pu nuin nu va polua apa: patru dintre orașele status au terminat în top 10 din primul nostru probed to the obiceiurilor of reciclare ale Americii. Merită fapt că, în 1989, când majoritatea celorlalte state încă încărcat depozitele de deșeuri, California și-a stabilit obiectivul de a recycles 50% din ceea ce au aruncat cetățenii săi. Până în 2004, statul a atins această marcă, iar astăzi astăzi 58%.

 

 

Pentru a determina cât de bine orașele sunt refolosesc deșeurile, am început prin a le întreba dacă reciclarea this obligatory. Apoi ne-am uitat la cât de ușor allows you to orașelor recycle rezidenților: nu este nevoie să sorteze? Minunat. Voi ridiculiza bordul? Grozav. Apoi am adăugat varietatea de materiale recylate, oferind puncte bonus acelor locuri care depășesc hârtia, plasticul și sticla. În cele din urmă, am luat în considerare procentul de gospodăriile care profită de fapt programul oferit de orașul lor, prin amabilitatea SimplyMap.

 

Reciclați, dați ce cost?

Nimeni nu dorește ca metalele toxice provenite de la computerele și televizoarele aruncate să cadă în sol și în apă, așa că este în ce mai multe state impun reciclarea acestora și a altor electronice. Problem this unii așa-ziși recyclatori din Statele Unite trimit gunoiul în țări în care lucrătorilor li se platește bani pentru a îndepărta metalele cu mâna. Când praful unui astfel de „centru de reciclare” în Guiyu, China, to fost analysis of cercetătorii in Hong Kong, acesta conține Niveluri periculos de ridicat de plumb și cupru. Cinema știe ce se ascunde în corpuri lucrătorilor? Recycling in responsable mod, adducând dispozitivele electronice către un partener al programului Plug-In to the EPA the eCycling program (epa.gov/osw/partnerships/plugin/partners.htm).

 

Capcane

Chiar dacă se reciclează sticla de plastic, orașul tău aruncă probabil capacele. Mașinile de reciclare a capsulelor mici, astfel ajung până în depozitul de Deurieuri, râuri și oceane, an animal confuses you with hrana.